Skip to main content

esenca tim

Dobar tim je najvažnija karika u lancu uspeha. Iskusni i dobro motivisani ljudi na pravim mestima garancija su uspeha u svakom poslu.

 

Esenca je osnovana i u raznim oblicima organizovanja postoji od 2001 godine. Esencin Tim već 21 godinu ima bogato višegodišnje iskustvo u dizajnu, izradi i uvođenju najsloženijih IT sistema, vođenju projekata, pružanju konsultantskih usluga i školovanju krajnjih korisnika.

 

Dinamičnost tehnološkog okruženja u kojem radimo i živimo zahteva efikasno korišćenje uvek najnovijih tehnologija. Naši konsultanti pomoći će Vam u odabiru rešenja koje odgovara upravo Vašim potrebama. Optimizacijom utroška vremena, troškova i ljudskih resursa, postići ćete bolju poziciju na tržištu.

 

Esenca je okrenuta timu, tako poštuje slobodu pojedinca koji sudeluje u njemu. Poštujući njegovu individualnost pružamo slobodu njegovoj kreativnosti. Timski rad znači uticaj, poštovanje, nadograđivanje i sudelovanje od pojedinca, ali i nagrađivanje od strane Esence.

 

Naš cilj je zadovoljan korisnik naših IT rešenja. Naša rešenja moraju ubrzati svakodnevni rad i ponuditi podatke koji utiču na donošenje kvalitetnih poslovnih odluka za Vaše proizvode i usluge. Koliko smo blizu tim ciljevima, upitajte naše sadašnje korisnike.

 

Pozovite nas i obratite nam se sa poverenjem! 

Tehnologije

Drupal, React Native, Magento, Laravel, Vue.js, Node.js, PHP, JavaScript, FacebookAPP, Api, XML, HTML, CSS, WordPress, WooCommerce, Shopify

KONTAKT:

063 85 42 651

Slobodno nas pozovite ili pošaljite poruku, mi ćemo sigurno odgovoriti

21
godina iskustva
608
urađenih projekata
924000
časova programiranja
1700
zadovoljnih klijenata